Alla inlägg under juli 2009

Av Jessica - 20 juli 2009 12:53

Hittade en kul tävling. Länka bilden i din blogg så deltar du i tävlingen om handdukar


Min tävling. Nästa dragning blir den 31 juli


Nån som vet hur man får bilder på länkarna ute i listen till höger??

Av Jessica - 18 juli 2009 14:16

AJ AJ AJ AJ AJ OJ OJ OJ OJ OJ.


Har haft ett par dagar av migränhuvudvärk, inget kul alls. Men ska egentligen inte klaga för jag blir inte direkt sjuk, inga kräkningar el sånt. Men man blir ju så förtvivlat trött. Jobb passet igår var nästan en pina. Jobbade 7-16 igår och TRÖTT var rätta ordet, men det gick. En timmes sömn när jag kom hem sen var man redo för livet igen.

Av Jessica - 17 juli 2009 09:45

Snart snart kommer den efterlängtade semestern. Det låter som man inte tycker om sitt jobb, men det gör jag, det är väl bara det att man behöver en lång ledighet  så här i mitten av året. Man skulle egentligen delat upp semstern på två tillfällen en i varje ände av året, mitt på sommaren och sen runt jul. Hade varit det ultimata.


Innan det bär av till jobbet så ska det ätas pankisa med barnbarnen, eller iaf den äldsta av dom. Theodore, 1.5 år, och mormors älskling. Dom andra två är också mina älsklingar så klart.


3 arbetspass kvar sen är det som sagt semester. Vad dessa veckor fylls av vet jag faktiskt inte. För att citera Tomas Ledin så ska jag göra ingenting, följa minsta motståndets lag. Sista veckan ska iaf tillbringas i Oskarhamns skärgård, det ni! Har lånat en stuga där. Gött..


Fridens på er alla....

Av Jessica - 16 juli 2009 20:42

Har varit ledig idag... skönt... jobbar helgen sen är det semester. I härliga fyra veckor. Som vanligt när man är ledig så är det sååå mkt man skulle hinna med, socialt umgänge med vänner, träffa o gosa med barnbarnen, handla lite och så ta tag i den stora stora trädgården vi har. Det där med den stora trädgården är en överdrift, medvetet så valde vi ett hus på en liten trädgård då vi inte är såå jätte förtjusta i det där med att luka orgäs o sånt trams. Men iaf så blev det ett varv med korgen och saxen, ogräset försvann och krogen blev full. Sen var det ett förskräckligt liv i blomsterlådorna och i krukorna! Dom var törstiga dom små blommorna, stackarna, fick ge dom en omgång med vatten kannan.


Det social hanns också med... både på som fukostgäst och till kvällsmaten. Två stycken nyblivna singlar som gör banan osäker här omkring nu. Håll i skärpet grabbs för nu går dom lösa.....(",) Skämt  o sido så är det trevligt med besök. Med Inger så blev det bara tjejprat om livet o relationer och jobb. Maria hade sin dotter Emelie med sig så det blev lite mer ordnat prat då... Men goa pannkakor käkade vi. MUMS.


kollade runt lite på olika bloggar en sväng... har länkat till några stycken.. kommer säkerligen flera med tiden. Jag länkar till såna som jag känner eller där jag tycker att innehållet är bra.


Av Jessica - 16 juli 2009 17:27

Hej gott folk.

Om ni vill ha en nostaligtripp så kolla in denna underbara hemsida... kolla länkarna till vänster.... klicka o njut.....Ville Valle o Viktor tex.

http://www.123minsida.se/Hagbergssida/12757324




Av Jessica - 14 juli 2009 22:43

Tänkte på en sak när jag körde till jobbet idag, kör ToR Hlm- Höör, folk verkar ha slutat gå in till kanten för att släppa förbi de som kanske vill hålla hastigheten och som vill ligga lite över. Varför har det blivit så... Detta resluterar i ett antal IDIOT omkörningar istället. Är det bättre?? Inte enligt mej.

Sen finns det goda långtradarchaffisar som ligger i väggrenen både länge och väl tom visar när det är ok att köra om....

 Visst är det upp till var och en att ta sitt ansvar och köra bra. Men vilket är värst.. ligga lite över gällande hastighetgräns eller stoppa upp trafikten.... Jag tror det senare.


Nu så är det sängen som gäller... Jobb i morron hela dan.


Sov gott och dröm fina drömmar så vaknar man lyckligare

Av Jessica - 14 juli 2009 11:17

Tja en sanning med modifikation,,,, klockan är ju snart mitt på dagen o nog har det hänt lite i slottet...


Håret har blivit målat idag, tänkte först mej lite åt zebra hållet.... men nja... det fick bli det vanliga chokladbruna, lite enklare att få dit.


Idag är det jobb som gället ända till klockan nio ikväll. Men de brukar gå ganska fort arbetspassen. Nu är det 5 arbetspass innan semestern börjar.


Ha nu e underbar dag och gör sånt som ni mår bra av och som gör livet värt att leva.

Av Jessica - 13 juli 2009 23:00

Så var denna dagen slut.


Änglar talar till oss när vi sover. Kan det var så? Änglar finns dom?


Jo men visst finns det änglar, både levande och som väsen.


Låt nu änglarna tala till dej i natt och sov gott.

Ovido - Quiz & Flashcards