Alla inlägg under augusti 2009

Av Jessica - 16 augusti 2009 18:37

Min svärson Christoffer  fyller år idag..Hipp Hipp Hurra......


ANNONS
Av Jessica - 15 augusti 2009 21:43

Här kommer en liten bloggtävling till.

kotteshoppen

Hos En burk russin kan man vinna ett presentkort hos kottenshoppen.se.


ANNONS
Av Jessica - 15 augusti 2009 17:38

Det är fina fatet kan man vinna hos Två Systrar.

Självförsvarsspray kan man vinna hos Lilla huset på prärien Hos Blåbärs ochsmultronsstället kan man vinna halsband, Hos de Fyra årstiderna kan man vinna bokstäverna VI.


 Syster Gröns Webbutik

Lottar ut 3 olika paket.

Äkta vintage fil-de-fer-underlägg + 10 handsmidda spikar. Fat och lite smått och gott

Latteskålar och franskt tvål.


 

Av Jessica - 13 augusti 2009 17:08

Tävlingsdax. Hittade en tävling där en klocka lottas ut. Ängs Gård . Klicka på länken så kommer ni till sidan och där står hur ni ska göra..

Av Jessica - 13 augusti 2009 11:02

Väder Gudarna är definitivt inte på vår sida denna veckan. Vi två stycken mormödrar, jag, Emelie, Theodore och Zebastian (mina barnbarn) tillsammans med Katarina, hennes dotter  Caroline och lilla barnbarnet Paulina  skulle tagit oss en tripp till Skånesdjurpark i Höör. Men det har inte precis varit väder för ett sånt besök tillsammans med ett antal små barn. Det ska ju vara lagomväder när man är på besök hos djuren. Det har inte varit lagom med regn denna veckan iaf... Rätt som det regnade så kom det en skur.


Det blev en härlig fika hos de små liven i eftermiddags ändå. Vi busade o byggde torn som raserades lika snabbt.

Av Jessica - 12 augusti 2009 17:59

Vad mkt böcker det finns som inte är lästa än. Är inne i en period nu då jag bara läser svenska författare, perioden har varit ganska lång.

Tänkte dela med mig av några boktips.

"Det är så konstigt nu för tiden" av Karin Flygare

Denna handlar om mor och dotter. Mamman är demenssjuk och boken speglar dottern kval och dåliga samvete som hon dras med för att hon inte hinner och finns där för mamman så mkt som de båda vill. Hennes jobb med att hitta ett särkskilt boende till mamman. En bra bok, verklighetsnära och visar hur jobbigt det är att vara anhörig.

"Vävarnas barn" Per Anders Fogelström

"Krigens barn" P A Fogelström

"Vita bergens barn" P A Fogelström


Dessa handlar om livet i Stockholm på 1700-talet och framåt. Det är förlagorna till hans berömda "Stad serie" som står näst i tur att läsas, igen, men dom är bra. Man kan känna dofterna och ser verkligen framför sig hur elädigt och fattigt det var på den tiden. Samtidigt som det fanns lycka i all enkelhet.


Av Jessica - 11 augusti 2009 12:07

Var hos mina kära föräldrar igår och hämtade lite färska grönsaker. Med i korgen hem fanns potatis, sommar morötter, tomater och bönor. 3 burkar inlagda rödbetor åkte också med hem. Mums mums.... Dom har koloni i närheten av där dom bor, o där finns många goda saker... snart är vindruvorna mogna och  det blir en stor skörd i år.


Idag så ska bönor och morötter förvällas och frysas in så man kan ta fram i vinterkylan o iaf smaka på sommaren..

Av Jessica - 7 augusti 2009 17:14

Blev en sväng på eftermiddagen tillsammans med Emelie och grabbsen. Men det var nästan för varmt att va där då.  Vi kollade lite på talangjakten som höll på. Finns många ungar som sjunger kanon bra.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se