Senaste inläggen

Av Jessica - 17 mars 2010 13:34

Nu har boken kommit som jag behöver ha till kursen i rehabilitering och aktiverande förhållningssätt. Så idag blir det till att plugga en sväng.. Arbetet skulle varit inlämnat den 13 så jag är lite sent på det.... Uppgifterna i sig är lite upprepande tycker jag...vi ska läsa en liten text och ett antal efterföljande frågor... sen ska vi reflektera över svaren och skriva detta.... LIKADANT PÅ SEX UPPGIFTER....lite tradigt tycker jag... men men... bara att bita ihop...ANNONS
Av Jessica - 14 mars 2010 18:27

Ska denna jäkla snö aldrig ta slut.... nu tycker jag att norrlänningaran och de som bor vid polerna får komma och samla ihopa sina snömoln...så vi kan få vår här i vår landsända.... För som vi längtar efter den... att få sitta ute med en kopp kaffe och lapa sol och värme...för att inte prata om alla vitaminer vi tankar när solen skiner...ANNONS
Av Jessica - 11 mars 2010 21:22

Nja om den blev så vanlig vet jag väl inte men en händelserik dag blev det iaf.

Upp i ottan för att åka med Robban o hämta hem Saaben, den har tillbringat ett par dagar hos bildoktorn,,,, nä inte Bosse,,,,så nu funkar den igen.


Sen blev det en fikastund med Katarina och hennes hund Ebba...alltid lika skoj. O bus blev det.


Sen en snabbis till dagis och hämta Theoliten, han hade ramlat på dagis i tisdags och slagit i sin tand. Emelie kunde inte komma från skolan så mormor fick rycka ut. Tandläkarbesöket gick jätte bra... han ska äta mjuk mat för att tanden ska stabilisera sig.


Väl hemma så blev det bullbak.. mums filibabba så goda bullar det blev, både kanel och vanilj..


Klockan fem hade vi tid hos vetrinären för den andra vacciantionen..det gick jätte bra och han blev såå förtjust i henne... han också...


En snabbis till Kapp Ahl på deras klubb dag... ett par jeans och två blusar blev det som fick följa med hem...snygg som attan....
Av Jessica - 10 mars 2010 22:03

Ett collage på vår super söta lilla Lexi.... Gjorda med hjälp av Picasa.

  

Av Jessica - 10 mars 2010 10:10

Nu är det tävlingsdags igen....


Blomsterverkstan lottar ut böcker. Vinn min bok/win my book


Följ anvisningarna på sidan så kan du också vara med.Lycka till

Av Jessica - 8 mars 2010 09:45

Ikväll var det då dags för valpkurs. Har valt att gå hos Roger Åberg i Vinslöv. Både "systra min" Towe har gått där och systerystern min Katarina och de har pratat gott om detta. Så då provar vi.


Det var lite kallt om tassar och fötter men vi var i rörelse mycket så det gick bra. Vi tränade på sitt och att belöna/berömma våra hundar. Vi ska träna på att få våra hundar på att sitta kvar tills vi säger att dom får resa sig... inte i timmar så klart men en stund... längre och längre för varje gång. Lexi var jätteduktig hon hade sån super kontakt med mej och satte sig så duktigt varje gång jag bad henne.


Träningen avslutades med en film om hundars signaler. Det var skönt att komma in en stund.


  

Av Jessica - 6 mars 2010 19:01

Vilken härlig dag  åh åh åh åh åh   man blir härligt glad......osv Ni kommer väl ihåg Ewa Roos gamla schlagerdänga???? I dag har det verkligen varit en härlig dag....synd bara att man är sjuk. Håller på att snyta ut hjärnan igen... och hosta upp lungorna. Det har blivit till att tanka hostmedicin och nässpray.... Men en liten sväng kom jag iaf ut. Det lilla livet måste ju ut ett antal gånger om dan.


     

Om jag är bättre imorron ska jag ta kameran med ut och fota lite... finns så mkt vackert ute som bara väntar på att  blir fotograferat.


Trevlig schlager kväll på er alla.... för det ska jag försöka ha...om jag inte somnar i soffan innan....

Av Jessica - 2 mars 2010 10:23

Börjar Mars månads bloggar med lite tävlingar.


Jag firar 1 år på bloggen och har utlottning.Sån här fin ripsduk och grytlappar kan man vinna hos

Birgitta, Utsikt från vävstugan.


Ett fint blåt smycke hos

Anni, Med ögon känsliga för blått 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se