Senaste inläggen

Av Jessica - 30 maj 2015 18:05

Imorgon är det mors dag, ifall någon skulle ha missat det ?.
Var i bokebacken igår på kvällsrundan m hundarna. Visste att det fanns Liljenkonvaljer där. Det är den finaste lilla blomma som finns. Inte många som var utslagna men blev en lite bukett med hem.

Imorgon får jag ta en ny runda för att plocka till min älskade farmor o sätta på graven. Det var hennes favoritblomma. Blir nog några till Moren också.

ANNONS
Av Jessica - 30 maj 2015 14:24

Nu är det sommaruppehåll i utbildningen bara sista arbetet som ska rättas men det ska bli skönt med ett uppehåll innan vi drar igång med sista terminens stora projektarbete.


Innan i veckan var där en artikel i Norra Skåne, vår lokala dagstidning, om ett förslag på att bilda en sk Framtidskommision för att förbättra och rädda äldreomsorgen i Hässleholms kommun. Jättebra tänkte jag och började läsa artikeln. Men var fanns vi personal med i artikeln?? Inte nånstans!!!  Framtidskommissionen är inte bara en plattform för politiker. Pensionärsråd och andra engagerade bör också ha en plats, sä säger Thomas Rasmusson som är omsorgsnämnden ordförande i kommunen.  Vi personal som arbetar i vården med våra äldre och handikappade är väl blande de viktigaste att ha med i en sån här grupp. Det är vi som vet hur omsorgen fungerar i verkligeheten och inte bara på budgetpapprena, vi som vet hur vi ska kunna locka fler till vårdarbetet, vi som vet vilkan förbättringar som behövs för både personal och omsorgstagarna.

 

Jag nöjer mig inte med detta.. Jag mailade till Rasmusson och framförde min åsikt och fick svar dagen efter där han tackade för mina synpunkter.. Hoppas sen bara att han kommer ihåg att ta med oss undersköterskor i gruppen.

 

ANNONS
Av Jessica - 29 april 2015 21:07

Idag var det föreläsningsdax på St Gertrud i Malmö. Det var en föreläsning med Ola Polme' om bemötande, arbetssätt med personer m intellektuell störning vid hjärnskador tex demens el hjärnblödning. Mycket bra o intressanta tips och förslag.

Hans definition om vad förälskelse är var lysande. Det är en tillfällig minipsykos som läker ut efter ca 6 månader.

Av Jessica - 28 april 2015 21:03

Idag kom mina nya jobbeklockor, sköterskeklockor.

Av Jessica - 26 april 2015 20:39

Igår var det två år sen jag tog steget o förändrade mitt liv genom en GBP operation. Ett av de bästa beslut jag tagit. Grattis till mig ?????

Av Jessica - 21 april 2015 21:09

I lördags var jag och Lisa på mässa i Malmö. Temat var träning och hälsa.

Ett litet axplock. Mer info och bilder kommer

Av Jessica - 12 april 2015 20:00

idag blev det en tur till möblernas Mecka: IKEA. Vi skulle finjustera vår köksritning och få ett ca pris.
Vi vill ha vita luckor men de har inte många vita luckor. De off-white som ser gula ut i visst ljus. O det vill jag inte ha.

Nu går planeringen vidare med att kolla upp vem som ska montera köket, hitta golv och kakel.

Imorgon är det dags att gå tillb t jobbet igen efter 4 v sjukskrivning. Ska bli härligt att komma tillbaka t gänget, både kollegorna o pensionärerna

Av Jessica - 9 april 2015 11:49

Vilken härlig dag man blir härlig glad.... Så sant som det är sagt...


Förra inlägget med denna länk fungerade inte så här kommer den igen. Säga vad man vill om gamla låtar men de håller än.


Visst blir man glad av sol och fint väder!?

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se