Senaste inläggen

Av Jessica - 9 mars 2012 20:44

Här kommer ett tips på en av de bästa, roligaste och ibland sjukaste bloggar som jag läst på länge....


Meekatt´s blogg För sån é jag.


Hon skriver om livet och allt som kommer i dess väg... Det var hon som fick mig att smaka på den goa Semlefilen...


Nu har hon en tävling 

 
 

Gå in och läs hennes blogg... o få lite Aha -upplevelser och goa skratt...


//Trevlig helg alla

ANNONS
Av Jessica - 5 mars 2012 18:43

Fick för några veckor sen tips av Meekatt om Semlefil... mmm jag vet det låter al, men inte mer konstigt än att det måste testas...Det är ett litet mejeri i Småland, Emåmejeri, som gör filen. Robban, sambon,  fick i uppdrag att köpa med sig en paket hem. Paketen anlände till Skåne och slottet. Första skeden smakade kardemumma...men ju fler skedar jag åt desto mer smakade det av fastlagsbullen, den smaken som blir när man tar ett bett av bullen, mandelmassan och grädden och det blandas i munnen....MUMS FILIBABBA... med andra ord.
I torsdags kom andra paketet till slottet.... det var lika gott denna gången... Men nu får jag nog vänta till nästa år innan det blir mer Semlefil.

ANNONS
Av Jessica - 4 november 2011 16:44

Nää kanske inte riktigt än men snart såååå.... tiden rullar ju på som attan.. man hinner ju inte med.


Julbloggen är en blogg som jag började följa inför förra julen. I år har Elin  en tävling, hon lottar ut två platser på IKEA´s julbord.


Årets första tomte är inköpt. Vi var på Trästället i Skyrup förra helgen  dom hade börjat sin julmarknad. Tomten kostade 79:- och i måndags kom reklam från Jotex... där kostade en likadan 140:- ibland har man tur....

Av Jessica - 7 september 2011 22:07

Ny utmaning från Smartson!!!


Testa Kelda® Exotic Sauces! 


Se videon.


Surfa vidare till Smartson du också och var med!Testa såsen ska jag göra ändå


Regninga kvällshälsningar... Suddagumman

Av Jessica - 5 september 2011 15:07

Tjolahopp Tillbaka igen...


Finns en mängd grupper på Facebook.. o man går  och ur dessa gruppen. En grupp som jag är med i är  Smartson. Där kan man ansöka om att få prova olika saker... har ansökt om att få vara med i testgruppen för en bilbarnstol, kolla även denna video  om Acta Graco BeLogic.


Smartson, länk till deras sida.

Fridens på er...
Av Jessica - 5 april 2011 11:23

  JAG HAR TAGIT EN BLOGGPAUS.... VET INTE HUR LÄNGE MEN JAG ÅTERKOMMER NÄR TID, INSPIRATION OCH LUST FINNS.... SKÖT OM ER ALLA..

KRAM SUDDAGUMMAN

Av Jessica - 25 maj 2010 12:10

Jag skulle skämmas   . Så dålig jag är på att uppdatera bloggen. Vet inte vad det beror på men tiden är en stor orsak. Får försöka bättra mig. I alla fall ett inlägg /vecka.


Vad har hänt sen sist. En massa vardagliga saker.

Hundvakt till Jena, Sabina och Jörgen var uppe i Göteborg och knatade Göteborgsvarvet.


Fick ett regn rus i lördags, vi kom till Monica och Hans grillen var klar för påläggning. Männen vårar skötte den så bra så vi lät dem hållas,   . Grillspetten var nästan klara och allt var framdukat när himlen fullkomligt öppnade sig. Det blev till att ta tallrikar, skålar, grillspett (som tur var hade landat på ett fat) och hundarna och bara kuta in.... Att man kan bli så blöt på en trip på 3-4 meter..


Vem har tagit vår sommar?????  Här regnar och blåser det för fullt idag och har så gjort sen snön försvann.... vi hade en härlig lördag, fram till regnet kom halv 7.

Av Jessica - 6 maj 2010 13:57

Upp i ottan för att köra till tippen o slänga en massa skit. Fick sortera lite när jag väl kom dit. Trodde det skulle ta en bra stund att sortera och slänga... men icke. Det tog en halvtimme bara och då hade HIF fått en del till sin loppis också.


En sväng till ST1 för att mata Svarta Bettan lite, hon e så gnällig om hon inte får soppa, hahah.. bilen behövde tankas


En härlig skogspromenad vid sjön tillsammans med Helena och hennes 2 hundar hängde jag och Lexi med på. Vi släppte hundarna när vi kom in i skogen. Första gången Lexi var lös springande, det gick så bra. Hon var så duktig och kom på varje inkallning jag gjorde. Sen är det ju alltid skoj att springa lös tillsammans med andra hundar.


Som den snälla mormor jag är så tog jag Zebastian till tandläkaren idag. Det var dags för hans 1 års koll. Allt gick bra. Tillbaka med en trött och hungrig Bazze till dagis. Där hann jag med lite Theo mys också.   

Mormors små älsklingsgossar

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se