Alla inlägg den 29 juli 2009

Av Jessica - 29 juli 2009 21:22

Var på liten tripp igår. Köpenhamn, Kastrup närmare bestämt. Det var dags för bonusdottern Lisa att komma hem från Malta.


Kom i god tid så där fanns gott om tid att sitta och titta på folk...o mkt konstigt sånt finns.Tant Lila träffade jag...allt hon hade på sig, från topp till tå var i olika nyanser av lila. Så Killinggänget....om ni ska göra en ny film så har jag ideén  Olika nyanser av lila, uppföljarne till 4 nyanser av brunt. Säkert en jätte succé.


Allt gick bra och till slut kom en glad liten Lisa gående. Det var inte lätt att hålla tårarna där dom skulle vara utan dom svämmade över... O Lisa grät o grät. Sen var det dags för stora avskedföreställningen hon och de andra tjejerna som varit med på språkresan kramades o grät om o om igen...


När alla var klara bar det av mot tåget. Hade tur.. fick bara vänta några minuter. Sen var turen över. Ett enkelt tågset, 4-5 vagnar, kom körande. Redan när det kom in på stationen var det fullt sen skulle alla hemvändande resenärer med all sin packning också få plats... Den ekvationen gick inte riktigt ihop. Men men  vi kom med..fick stå hela vägen som packade sillar.  Tågbyte i Malmö, O minsann om det inte blev likadant till Lund.. sen lättade det..


Nu är hon hemma och håller på att komma ifatt med sömn, data och det sociala livet. BORTA BRA MEN HEMMA BÄST...



Av Jessica - 29 juli 2009 12:41

Tjoho....


Idag bär det av till Kastrup, Köpenhamn, för att möta upp bonusdottern Lisa som varit på språkresa på Malta i tre veckor. Kliver på tåget här i Hässleholm o går av på Kastrup. Så skönt att slippa ta bilen, inte mkt tjänar man på det heller.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards